Methexis ConsultMethexis ConsultMethexis Consult
(Δευτέρα - Παρασκευή)
methexis@methexis-consult.gr
Αθήνα, Ελλάδα

Εταιρεία

Iδρύθηκε το 2003 και η έδρα της βρίσκεται στην Αθήνα. H Μethexis παρέχει πρωτοποριακές λύσεις  και υπηρεσίες και αναπτύσσει εξειδικευμένα  λογισμικά κατά απαίτηση, σε πελάτες του χονδρικού και λιανικού εμπορίου στην Ελλάδα.
H Methexis με την πολυετή εμπειρία της, συνδυάζει την βαθιά κατανόηση και γνώση των επιχειρησιακών ρόλων και διαδικασιών, ώστε να είναι σε θέση να υλοποιεί ή να επιλέγει προϊόντα ψηφιακής τεχνολογίας, τα οποία θα προσφέρουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στις σύγχρονες επιχειρήσεις.
Η διαχρονική σχέση με τους πελάτες μας αποδεικνύει ότι η εμπιστοσύνη είναι το πρωτεύον στην συμπόρευσή μαζί τους,  συγχρόνως με την   κατανόηση των επιχειρησιακών λειτουργιών των επιχειρήσεων τους. Η συνεχής  φροντίδα που τους παρέχουμε μέσω των υπηρεσιών μας είναι ο γνώμονας για την εξέλιξη. των επιχειρήσεων των.
Η ακεραιότητα είναι η φιλοσοφία της εταιρίας μας που μετουσιώνει την προσπάθεια μας συνεχώς για δίκαιη μεταχείριση και σεβασμό σε ότι κάνουμε, προκειμένου να καταστούμε ο τεχνολογικός συνεργάτης που μπορείτε να εμπιστευθείτε στις επιχειρησιακές σας ανάγκες.
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
BIO ERP, BIQ PRICE OPTIMIZATION , TREASURY MANAGEMENT DATA ANALYTICS, MOBILE CRM.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ERP Consulting – implementation.
Η METHEXIS με την βαθειά γνώση και την πολυετή εμπειρία μπορεί να συμβάλει αποτελεσματικά στην εταιρεία σας ώστε να εμπεδωθούν με τον καλύτερο τρόπο  οι εταιρικές διαδικασίες με γνώμονα τις ανάγκες της επιχείρησης, μειώνοντας τους κινδύνους από αστοχίες ή ελλείψεις.
Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην υλοποίηση συστημάτων ERP σε  μεγάλα έργα πληροφορικής σε διαφορετικούς κλάδους της αγοράς, έχουμε τις γνώσεις για να προσφέρουμε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που μας καθιστούν μοναδικούς στην αγορά.
Treasury Management
Μία υγιής ταμειακή κατάσταση συχνά είναι ζήτημα χρόνου.  Όπως οι ταμειακές ροές εσόδων και εξόδων που δεν συμβαίνουν πάντα την ίδια στιγμή.
Η αποτελεσματική διαχείριση των ταμειακών ροών θα βεβαιώσει  ότι η επιχείρησή σας κινείται προς τα εμπρός μέσα στα  επόμενα  χρόνια και θα είναι σε θέση να επωφεληθεί από τις νέες ευκαιρίες.
 
Οι σύμβουλοί μας εφαρμόζοντας την λύση BiQ Treasury μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο, αποτελεσματικό ταμειακό προγραμματισμό, να σας υποστηρίξουμε στις προσπάθειές σας για την υλοποίηση και να σας εκπαιδεύσουμε για τον καλύτερο τρόπο αξιοποίησης του συστήματος.